Llonganissa de xocolata - Salchichón de chocolate


Aquesta recepta me la va passar el meu fill de 10 anys, sortia en un seu llibre de text i tan si com no va voler que la fessim a casa i que sortís al bloc. Varem fer la recepta pensant que seria un nyap i va resultar que no, que està boníssima aquesta llonganissa de xocolata!  I és d'allò més fàcil de fer,  penseu que està a un llibre de text de cinquè de bàsica!  O sigui que a partir d'ara ja tenim una nova recepta pels berenars, i servida de postres a un sopar també quedarà molt bé,  és realment bona i ben original!  Si teniu mainada no dubteu a fer-ho amb ells , s'ho passaran d'allò més bé!

 Esta receta me la pasó mi hijo de 10 años, salía en un libro de texto suyo y se empeñó en que la hiciéramos en casa y que saliera en el blog. Hicimos la receta pensando que sería una chapuza y resultó que no, que está buenísimo este salchichón de chocolate! Y es de lo más fácil de hacer, ¡pensad que está en un libro de texto de quinto de básica! O sea que a partir de ahora ya tenemos una nueva receta para meriendas, y servida de postre en una cena también quedará muy bien  ¡Es realmente buena y muy original! Si tenéis niños no dudéis en hacerla con ellos, se lo pasarán en grande.
INGREDIENTS
14 galetes Maria
5 cullerades de cacau en pols del de posar a la llet (Nesquik, Cola-Cao o algún altre)
5 cullerades de llet condensada

INGREDIENTES  
14 galletas María  
5 cucharadas de cacao en polvo del de poner a la leche (Nesquik, Cola Cao o algún otro)  
5 cucharadas de leche condensada

RECEPTA
Posem les galetes a dintre d'una bossa de plàstic i les esmicolem donant-les uns quants cops, no han de quedar fetes pols si no a trossos petits.
Posem les galetes esmicolades a un bol, hi afegim el cacao en pols i ho barregem bé. Afegim la llet condensada i ho tornem a barrejar, ha de quedar una massa compacta amb els petits entrebancs de galeta.
Posem aquesta barreja a sobre una làmina de paper de plata i ho envoliquem donant-li forma allargada i arrodonida, de llonganissa, i ho guardem al congelador, mínim unes dues hores i millor si es d'un dia per l'altre.
Un cop treiem del congelador la nostra llonganissa de xocolata ja la podrem tallar a llesques i menjar-la amb pa, galetes, fruita, gelat... Ja veureu com és molt i molt bona! 

RECETA
Ponemos las galletas dentro de una bolsa de plástico y las desmenuzamos dándoles varias veces, no deben quedar hechas polvo si no en trozos pequeños.  
Ponemos las galletas desmenuzadas a un bol, añadimos el cacao en polvo y lo mezclamos bien. Añadimos la leche condensada y lo volvemos a mezclar, debe quedar una masa compacta con los pequeños obstáculos de galleta.  
Ponemos esta mezcla sobre una lámina de papel de plata y lo envoliquem dándole forma alargada y redondeada, de salchichón, y lo guardamos en el congelador, mínimo unas dos horas y mejor si es de un día para otro.  
 Una vez sacamos del congelador nuestra salchichón de chocolate ya la podremos cortar en rebanadas y comerla con pan, galletas, fruta, helado ... Ya veréis como es muy muy buena!