jueves, 22 de mayo de 2014

Magre estofat amb herbes aromàtiques - Magro estofado con hierbas aromáticas



Aquesta manera de cuinar el magre de porc és boníssima, tan aromàtic! I  si ho  acompanyem d'un flamet d'arròs o unes patates noves al vapor es converteix en un plat únic deliciós... Un deliciós sopar enllestit en un plis!

Esta manera de cocinar el magro de cerdo es buenísima, tan aromático! Y si lo acompañamos de un moldecito de arroz o unas patatas nuevas al vapor se convierte en un plato único delicioso... Una deliciosa cena solucionada en un plis!


INGREDIENTS
500 gr de magre de porc a daus
1 ceba tendra grossa
1 pebrot verd
4 grans d'alls amb pell
unes branquetes de farigola i romaní, millor frescos
una fulla de llorer
sal i pebre negre acabat de moldre
oli d'oliva verge extra

INGREDIENTES 
500 gr de magro de cerdo en dados 
1 cebolleta grande 
1 pimiento verde 
4 dientes de ajo con piel 
unas ramitas de tomillo y romero, mejor frescos 
una hoja de laurel 
sal y pimienta negra recién molida 
aceite de oliva virgen extra




RECEPTA
Netegem, pelem i tallem el pebrot i la ceba a trossets.
A una cassola ampla de fons gruixut posem a escalfar l'oli i afegim els alls sencers i les herbes, hi donem unes voltes i de seguida afegim la carn.
Quan la carn ja comença a quedar rossa l'apartem i al mateix oli fregim la ceba i el pebrot a trossos. Quan comencen a quedar rossos afegim la carn que havíem retirat i donem unes voltes, que quedin tots els aromes i sabors ben barrejats.
Afegim tres cullerades d'aigua, ho tapem i ho deixem coure 15 minuts, només perquè la salsa quedi lligada i saborosa.
Ho podem servir acompanyat d'un flamet d’arròs, patates petites al vapor o una amanida per tenir un àpat complet i deliciós!


RECETA 
Limpiamos, pelamos y cortamos el pimiento y la cebolla en trocitos. 
En una cazuela amplia de fondo grueso ponemos a calentar el aceite y añadimos los ajos enteros y las hierbas, damos unas vueltas y enseguida añadimos la carne. 
Cuando la carne ya empieza a quedar rubia la apartamos y en el mismo aceite freímos la cebolla y el pimiento en trozos. Cuando empiezan a quedar tostados añadimos la carne que habíamos retirado y damos unas vueltas, que queden todos los aromas y sabores bien mezclados. 
Añadimos tres cucharadas de agua, tapamos y lo dejamos cocer 15 minutos, sólo para que la salsa quede ligada y sabrosa. 
Lo podemos servir acompañado de un moldecito de arroz, patatas pequeñas al vapor o una ensalada para tener una comida completa y deliciosa!