Pizza-tortilla de peres, roquefort, nous i rucula frescaUna altra recepta de pizza-tortilla, com veieu no va arribar sencera a la foto!  Aquesta combinació d'ingredients és sensacional, ja la coneixia en amanida, que m'encanta, així que vaig voler fer una pizza blanca amb aquesta combinació de pera i formatge blau que es deliciosa, amb el toc cruixent de les nous i el puntet amarg de la rúcula, queda boníssima!

Otra receta de pizza-tortilla, como veis ¡no llegó entera a la foto! Esta combinación de ingredientes es sensacional, ya la conocía en ensalada, que me encanta, así que quise hacer una pizza blanca con esta combinación de pera y queso azul que es deliciosa, con el toque crujiente de las nueces y el puntito amargo de la rúcula, queda buenísima!


INGREDIENTS

un paquet de tortilles mexicanes de blat
dues peres ercolines tallades a grills, sense pelar
150 gr de formatge blau
un grapat de nous a trossets
escates de formatge parmesà
una bossa petita de rúcula neta
oli d'oliva verge extra, sal i pebre


INGREDIENTES 

un paquete de tortillas mexicanas de trigo 
dos peras Ercolina cortadas en gajos, sin pelar 
150 gr de queso azul 
un puñado de nueces a trocitos 
escamas de queso parmesano 
una bolsa pequeña de rúcula limpia 
aceite de oliva virgen extra, sal y pimientaRECEPTA


Pintem una tortilla de blat amb oli d'oliva, repartim per sobre les peres, trossets de formatge blau, unes escates de formatge parmesà i la meitat de nous que hi hagin d'anar a la tortilla.


Cuinem la tortilla al forn preescalfat a 200º, trigarà molt poc a fer-se, uns 10 minuts, si us agrada més daurada la deixeu uns minuts més, dependrà del vostre forn. A la safata del forn hi queben dues tortilles, així que les podeu fer de dos en dos.Un cop cuites les treieu del forn i repartiu per sobre la resta de nous, les fulles de rúcula i ja les tenim a punt per menjar, si us agrada podeu ruixar-les amb unes gotes d'oli picant, la recepta la teniu aquí  oli picant aromatitzat amb herbes.


Aquestes pizzes queden molt fines i cruixents per les vores, pel centre són més tendres així que les podeu doblegar per la meitat i menjar com si fossin una quesadilla, jo ho faig posant abans de doblegar-la moltes fulles de rúcula, són boníssimes!

Segur quetambé t'agradarà aquesta recepta de Pizza Margarita de tortilla, ben senzilla i saborosíssima! Us encantarà!


RECETA 

Pintamos una tortilla de trigo con aceite de oliva, repartimos por encima las peras, trocitos de queso azul, unas escamas de queso parmesano y la mitad de nueces que tengan que ir en la tortilla. 

Cocinamos la tortilla en el horno precalentado a 200 º, tardará muy poco en hacerse, unos 10 minutos, si os gusta más dorada la dejáis unos minutos más, dependerá de vuestro horno. En la bandeja del horno caben dos tortillas, así que las puedes hacer de dos en dos. 

Una vez cocidas las saqcáis del horno y repartís por encima el resto de nueces, las hojas de rúcula y ya las tenemos listas para comer. Si os gusta podéis rociarlas con unas gotas de aceite picante, la receta la tenéis aquí aceite picante aromatizado con hierbas.

Estas pizzas quedan muy finas y crujientes por los bordes, por el centro son más tiernas así que las puedes doblar por la mitad y comer como si fueran una quesadilla, yo lo hago poniendo antes de doblarla muchas hojas de rúcula, están buenísimas! 

Seguro que también os gustará esta receta de Pizza Margarita de tortilla, bien sencilla y sabrosísima! Os encantará!