Salmó daurat al curry de Madràs - Salmón dorado al curry de MadrásAquest salmó al curry està de vici viciós!! És una recepta de la Nigella Lawson així que ja sabeu que això vol dir ràpid, fàcil i deliciós!  Si ho acompanyem d'unes patatetes al vapor tindrem un sopar fàcil i saníssim en un moment!  Heu de provar aquesta combinació amb que macerem el salmó: curry de Madras lleugerament picant, sal en escates, sucre... Un contrast de sabors que resulta d'allò més suggerent combinant amb la suavitat del salmó,  a casa ens encanta!

Este salmón al curry está de vicio vicioso! Es una receta de Nigella Lawson así que ya sabéis que esto quiere decir rápido, fácil y delicioso! Si lo acompañamos de unas patatitas al vapor tendremos una cena fácil y sanísima en un momento! Tenéis que probar esta combinación con que maceramos el salmón: curry de Madras ligeramente picante, sal en escamas, azúcar ... Un contraste de sabores que resulta de lo más sugerente combinando con la suavidad del salmón, en casa nos encanta! INGREDIENTS
 4 trossos de filet de salmó, millor si són de la part de la cua. Que siguin llargs i estrets millor que amples i prims.
1 cullerada de curry de Madràs 
1 cullerada de sucre
1/4 cullerada de sal en escates (Maldon, Rosa de l'Himalaia...)
1 cullerada sopera d'oli d'all

INGREDIENTES
4 trozos de filete de salmón, mejor si son de la parte de la cola, que sean largos y estrechos mejor que anchos y delgados.  
1 cucharada de curry de Madrás  
1 cucharada de azúcar  
1/4 cucharada de sal en escamas ( Maldon, rosa del Himalaya... )
1 cucharada sopera de aceite de ajo
 Barreja el curry en pols, la sal i el sucre en un recipient a on capiguen després els trossos de salmó i arrebossa'ls en aquesta barreja, que quedi tot ben cobert d'aquesta capa daurada i aromàtica.

Escalfa l'oli d'all a una paella i fregeix els filets de salmó a foc alt durant un parell de minuts per cada cantó, quedaran ben daurats i tendres per dintre. Fets així queden cruixents per fora i melosos per dintre, ben tendres i amorosos, boníssims!

Una altra recepta amb salmó? Prova aquesta recepta amb aire oriental: salmó amb glassejat de  soja i vi dolç, t'encantara!


Mezcla el curry en polvo, la sal y el azúcar en un recipiente donde quepan después los trozos de salmón y rebózalos en esta mezcla, que quede todo bien cubierto de esta capa dorada y aromática. 

Calienta el aceite de ajo en una sartén y frie los filetes de salmón a fuego alto durante un par de minutos por cada lado, quedarán bien dorados y tiernos por dentro. Hechos así quedan crujientes por fuera y melosos por dentro, bien tiernos y melosos, buenísimos!

Otra receta de salmón? Prueba esta receta  con aire oriental: salmón con glaseado de soja y vino dulce, te encantará!