Xai al forn amb patates, romaní i farigola - Cordero al horno con patatas, romero y tomillo


Quina cosa més bona!  Cuinat d'aquesta manera el xai m'agrada tant o més que fet a la brasa, és deliciós! I més fàcil no pot ser, de les receptes que m'agraden a mi, ràpid, fàcil i deliciós!  Però deliciós. deliós de veritat. Amb patates ben rosses i aquestes herbes per sobre que li donen un toc rústic i una aroma impressionant... Boníssim.

Qué cosa más buena! Horneado de este modo el cordero me gusta tanto o más que a la brasa, ¡está delicioso! Y más fácil no puede ser, de las recetas que a mi me gustan: rápido, fácil y delicioso! Pero delicioso. delicioso de verdad. Con patatas bien doraditas y estas hierbas por encima que le dan un toque rústico y un aroma impresionante ... Buenísimo.
INGREDIENTS
xai, costelles i palpissos
patates 
oli d'oliva verge extra
sal, pebre, farigola i romaní

INGREDIENTES  

cordero cortado en filetes de la pierna o chuletas
patatas  
aceite de oliva virgen extra  
sal, pimienta, tomillo y romero


RECEPTA
Preescalfem el forn a 200º
Salpebrem el xai, l'empolvorem amb farigola i romaní  i el reguem molt bé amb oli d'oliva, que quedi tot ben impregnat pels dos cantons. Ho deixem marinar una estoneta, una mitja hora, mentrestant anem per les patates.
Podem pelar les patates o bé netejar-les molt bé i deixar la pell, jo aquest dia les vaig pelar. Les tallem a grills més o menys gruixuts. Les salpebrem, les empolvorem amb romaní i farigola i les reguem amb oli d'oliva. Barregem bé per que quedin ben impregnades.
A una safata d'anar al forn posem les patates ben repartides i per sobre el xai, posem també l'oli de la marinada i si cal un bon raig d'oli més, després serà una salsa deliciosa!
Ho deixem coure una mitja hora, dependrà molt del vostre forn, vigileu i quan estigui ben daurat  ja estarà, l'olor que desprèn és un escàndol!  
Voleu veure més receptes amb xai?  Aquest xai marinat amb llimona i olives negres està increïble!

RECETA  
Precalentamos el horno a 200 º  
Salpimentamos el cordero, el espolvoreamos con tomillo y romero y lo regamos muy bien con aceite de oliva, que quede todo bien impregnado por los dos lados. Lo dejamos marinar un rato, una media hora, mientras vamos por las patatas.  
Podemos pelar las patatas o bien limpiarlas muy bien y dejar la piel, yo ese día las pelé. Las cortamos en gajos más o menos gruesos. Las salpimentamos, las espolvoreamos con romero y tomillo y las regamos con aceite de oliva. Mezclamos bien para que queden bien impregnadas.  
En una bandeja de horno ponemos las patatas bien repartidas y por encima el cordero, ponemos también el aceite de la marinada y si hace falta un buen chorro de aceite más, ¡después será una salsa deliciosa!  
Lo dejamos cocer una media hora, dependerá mucho de tu horno, vigilad y cuando esté bien dorado  ya estará, ¡el olor que desprende es un escándalo!
Querèis ver más recetas con cordero? ¡ Este cordero marinado con limón y olivas negras está increible!