Wok de verdures al curry de Madràs - Wok de verduras al curry de Madràs


Una recepta lleugera i saborosa, les verdures al wok són tan versàtils!  Queden tremendament bones i es fan rapidíssimament. Jo les he fet amb curry de Madràs que m'agrada molt però podeu aromatitzar-les amb el que vulgueu: amb all, amb romaní i farigola, amb llimona, amb harissa, amb mil coses! Aquests dies previs a la berbena fem una mica de bondat, en previsió dels excessos que vindran aquests dies. Amb aquest plat no només ens cuidem si no que el gaudim completament... està boníssim!

Una receta ligera y sabrosa, las verduras al wok son tan versátiles! Quedan tremendamente buenas y se hacen rapidísimamente. Yo las he hecho con curry de Madrás que me gusta mucho pero puedes aromatizar las con lo que quieras: con ajo, con romero y tomillo, con limón, con harissa, con mil cosas! Estos días previos a la verbena hacemos un poco de dieta sana, en previsión de los excesos que vendrán estos días. Con este plato no sólo nos cuidamos si no que lo disfrutamos completamente ... está buenísimo!



INGREDIENTS
1 carbassó gros
1 pebrot vermell gros
1 brócoli
250 gr de xampinyons
oli d'oliva verge extra
sal i pebre negre acabat de moldre
1 culleradeta de curry de Madràs en pols

INGREDIENTES 
1 calabacín grande 
1 pimiento rojo grande 
1 brócoli 
250 gr de champiñones
oli d'oliva verge extra
sal i pebre negre acabat de moldre
1 culleradeta de curry de Madràs en pols


RECEPTES
Netegem i tallem la verdura en trossos no massa petits. Posem una miqueta d'oli al wok, com dues cullerades, ho fem escalfar una mica i de seguida afegim les verdures, afegim la sal i el pebre i ho anem remenant, que es vagi coent de manera uniforme tota la verdura.
Quan estigui una mica feta però no passada, com "al dente", hi afegim el curry i donem unes voltes, que quedi tot ben impregnat de l'aroma del curry. De seguida ho retirem i ja ho tenim a punt per servir.
Mes fàcils no pot ser, i ja veureu com queda deliciós.  Si voleu veure més receptes de verdures per fer al wok no us perdeu aquestes verdures al wok amb farigola i llimona o aquesta carbassa picant al forn, són una meravella!


RECETAS 
Limpiamos y cortamos la verdura en trozos no demasiado pequeños. Ponemos un poco de aceite en el wok, como dos cucharadas, lo dejamos calentar un poco y enseguida añadimos las verduras, añadimos la sal y la pimienta y lo vamos removiendo, que se vaya cociendo de manera uniforme toda la verdura. 
Cuando esté un poco hecha pero no pasada, como "al dente", añadimos el curry y damos unas vueltas, que quede todo bien impregnado del aroma del curry. Enseguida lo retiramos y ya lo tenemos listo para servir. 
Más fácil no puede ser, y ya veréis como queda delicioso. Si queréis ver más recetas de verduras para hacer el wok no os perdáis estas verduras al wok con tomillo i limón o esta calabazas picantes al horno, son una maravilla!