Queixeladetes de tomata confitada i parmesà - Bocaditos de tomate confitado y parmesano


Aquestes pastetes salades tan bones les vaig fer per casualitat el dia que vaig fer la pissaladière per aprofitar un retall de pasta que m'havia sobrat i el resultat ha estat deliciós!  Es ben bé que les millors receptes a vegades sorgeixen per casualitat! Clar que el resultat havia de ser bo per força, qualsevol cosa feta amb tomata confitada ha de resultar deliciosa, son tan bones les tomates confitades!  Tenen un gust tan intensament italià i mediterrani que m'encanta!

Estas pastitas saladas tan buenas las hice por casualidad el día que hice la pissaladière para aprovechar un recorte de pasta que me había sobrado y el resultado ha sido delicioso! Desde luego las mejores recetas a veces surgen por casualidad! Claro que el resultado tenía que ser bueno a la fuerza, cualquier cosa hecha con tomate confitado resulta deliciosa, son tan buenos los tomates confitados! Tienen un sabor tan intensamente italiano y mediterráneo que me encanta!

INGREDIENTS
pasta amb llevat del Lidl
oli d'oliva
tomates confitades
formatge parmesà ratllat

INGREDIENTES 
pasta con levadura del Lidl 
aceite de oliva 
tomates confitados 
queso parmesano rallado


RECEPTA
Tallem la làmina de pasta en tires d'uns quatre dits d'amplada (en el meu cas nomes tenia una tira de pasta).
Pintem les tires amb oli d'oliva, tallem les tomates a trossets petits i els repartim per sobre de totes les tires. Repartim també el formatge parmesà ratllat per totes les tires.
Enrotllem les tires de pasta, formant un rulo llarg amb cada tira.
Tallem aquests rulos en rodanxes d'un dit d'ample i les col·loquem a una safata de forn folrada d'una làmina de tefló o de paper d'enfornar.
Les coem al forn preescalfat a 160º durant uns 10-12 minuts, depenent del vostre forn. En quant estiguin daurades les traiem del forn i les deixem refredar a sobre d'una reixeta.
Queden delicioses, acompanyades d'unes olivetes d'Aragó o de Kalamata tindreu un aperitiu de luxe!

RECETA 
Cortamos la lámina de pasta en tiras de unos cuatro dedos de ancho (en mi caso solo tenía una tira de pasta). 
Pintamos las tiras con aceite de oliva, cortamos los tomates en trocitos pequeños y los repartimos por encima de todas las tiras. Repartimos también el queso parmesano rallado por todas las tiras. 
Enrollamos las tiras de pasta, formando un rulo largo con cada tira. 
Cortamos estos rulos en rodajas de un dedo de ancho y las colocamos en una bandeja de horno forrada de una lámina de teflón o de papel de hornear. 
Las cocemos en el horno precalentado a 160 º durante unos 10-12 minutos, dependiendo de su horno. En cuanto estén doradas las sacamos del horno y las dejamos enfriar sobre una rejilla. 
Quedan deliciosas, acompañadas de unas aceitunas de Aragón o de Kalamaa tendréis un aperitivo de lujo!