Canelons d'espinacs sense beixamel - Canelones de espinacas sin bechamel


Mireu quins canelons més bons! Tremendos, oi?  A més al ser de verdures i no portar beixamel no resulten gens pesats, ideals per l'estiu! Que no us faci mandra fer-los perque són molt fàcils i queden deliciosos, jo els vaig fer amb les làmines clàssiques de canelons però hi ha canelons precuinats que nomes has d'emplenar i queden bastant bé, així que no hi ha excusa. Feu-los i ja veureu com us agraden moltíssim.  A més estan fets amb els fantàstics espinacs ecològics de La Coromina, no us penseu que per ser ecològics han de ser més cars, aquests són a 3.5€ el quilo, així que no arriba ni a 2€ els espinacs que fem servir per la recepta!  I la qualitat i el sabor no es poden comparar... 

¡Mirad que canelones tan buenos! Tremendos, ¿verdad? Además al ser de verduras y no llevar bechamel no resultan nada pesados​​ ¡ideales para el verano! Que no os dé pereza hacerlos porque son muy fáciles y quedan deliciosos, yo los hice con las láminas clásicas de canelones pero hay canelones precocidos que sólo tienes que rellenar y quedan bastante bien, ¡así que no hay excusa! Hacedlos y veréis como os gustan muchísimo. Además están hechos con las fantásticas espinacas ecológicas de La Coromina, no penséis que por ser ecológicos tienen que ser mas caros, estos son a 3.5€ el kilo, así que ¡no llega ni a 2€ lo que cuestan las espinacas que usamos en esta receta! Y la calidad y el sabor no se pueden comparar...




INGREDIENTS
400 gr d'espinacs
8 làmines de pasta de canelons
1 all pelat i aixafat
3 cullerades de panses de Corint
2 cullerades de pinyons
2 cullerades de formatge d'ovella o parmesà ratllat
oli d'oliva verge extra
3 o 4 cullerades de salsa de tomata
nou moscada
sal i pebre negre molt

INGREDIENTES
400 gr de espinacas
8 láminas de pasta de canelones
1 ajo pelado y aplastado
3 cucharadas de pasas de Corinto
2 cucharadas de piñones
2 cucharadas de queso de oveja o parmesano rallado
aceite de oliva virgen extra
3 o 4 cucharadas de salsa de tomate
nuez moscada
sal y pimienta negra molida


RECEPTA
Posem aigua a bullir per coure les làmines d'espinacs, a no ser que fem servir pasta precuita. Quan comenci a bullir incorporem la pasta i la fem coure seguint les instruccions del fabricant. Un cop estigui cuita l'escorrem i la deixem eixugar a sobre d'un drap.
Rentem els espinacs i els eixuguem, deprès els tallem a tires fines.


RECETA
Ponemos agua a hervir para cocer las láminas de espinacas, a no ser que usemos pasta precocida. Cuando empiece a hervir incorporamos la pasta y la dejamos cocer siguiendo las instrucciones del fabricante. Una vez esté hecha la escurrimos y la dejamos secar sobre un paño.
Lavamos las espinacas y las secamos, después las cortamos en tiras finas.


Escalfem un raig d'oli a una cassola, hi sofregim l'all picat, i quan comenci a quedar daurat, que serà molt ràpid hi afegim els espinacs a foc viu, quan hagin reduït una mica afegim els pinyons i les panses i deixem que s'acabi de fer a foc lent. Afegim sal, pebre i una mica de nou moscada.

Calentamos un poco de aceite a una cazuela, sofreímos el ajo picado y cuando empiece a quedar dorado, que será muy rápido, añadimos las espinacas a fuego vivo, cuando hayan reducido un poco añadimos los piñones y las pasas y dejamos que se termine de hacer a fuego lento. Añadimos sal, pimienta y un poco de nuez moscada.



Preescalfem el forn a 200º .
Cobrim el fons d'una safata per al forn amb salsa de tomata.  Emplenem els canelons amb els espinacs i els anem posant a sobre de la salsa de tomata. Per sobre hi repartim el formatge ratllat i ho cuinem al forn fins que estigui daurat.  ¡Ja veureu que bons que són!
Us agraden els gratinats amb tomata?  Mireu aquestes albergínies gratinades a la parmesana, no us podreu resistir! I si voleu alguna altra deliciosa recepta amb espinacs  no us perdeu aquesta quiche d'espinacs i carbassó amb formatge crema, tremenda!

Precalentamos el horno a 200 º.
Cubrimos el fondo de una bandeja para horno con salsa de tomate. Rellenamos los canelones con las espinacas y las vamos poniendo encima de la salsa de tomate. Por encima repartimos el queso rallado y lo cocinamos en el horno hasta que esté dorado. ¡Ya veréis que buenos que son!
Os gustan los gratinados con salsa de tomate? Mirad estas berenjenas gratinadas a la parmesana, ¡no os podréis resistir! Y si queréis alguna otra deliciosa receta con espinacas no os perdáis esta quiche de espinacas y calabacín con queso crema, ¡tremenda!