Quiche de tomates i formatge de cabra - Quiche de tomates y queso de cabra


Avui os porto una quiche molt estiuenca, ideal per qualsevol dinar o sopar que tingueu, es tan bona que sempre quedareu molt bé. Les tomates quan són ben  madures i de qualitat, com aquestes de cultiu ecològic de La Coromina, no es poden comparar amb res i  amb el formatge de cabra i les olives d'Aragó formen un equip fantàstic, uns sabors ben intensos, estiuencs i mediterranis. La barreja de nata i ous amb la seva suavitat rebaixa una mica la potència de gustos dels altres ingredients i li dona a la quiche un aire afrancesat, molt de la Provença.  I per acabar-ho d'arrodonir està igual de deliciosa freda que calenta, així que la podeu deixar feta amb antelació i menjar-la quan vulgueu, és una quiche perfecta per menjar en qualsevol moment del dia.

Hoy os traigo una quiche muy veraniega, ideal para cualquier comida o cena que tengáis, es tan buena que siempre quedaréis la mar de bien. Los tomates cuando son bien maduros y de calidad, como estos de cultivo ecológico de La Coromina, no se pueden comparar con nada y con el queso de cabra y las aceitunas de Aragón forman un equipo fantástico, unos sabores muy intensos, veraniegos y mediterráneos . La mezcla de nata y huevos con su suavidad rebaja un poco la potencia de gustos de los demás ingredientes y le da a la quiche un aire afrancesado, muy de la Provenza. Y para acabarlo de redondear está igual de deliciosa fría que caliente, así que la podéis dejar hecha con antelación y comerla cuando queráis, es una quiche perfecta para comer en cualquier momento del día.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta brisa
1/2 quilo de tomates cirera
1 tomata grossa tallada en rodanxes, jo vaig fer servir una tomata de la banya, que no té quasi llavors. Per aquesta quiche és molt important que les tomates siguin de la màxima qualitat, que tinguin molt de gust, la pell fina i poques llavors, val la pena gastar una mica més el resultat és incomparable. A La Coromina les tomates van a 3€ el quilo, per nomes un euro més del que pagaríeu per unes tomates de super teniu un producte que no es pot ni comparar, ni en sabor, ni en textura i sobretot, en la vostra salut!
1 rul·lo petit de formatge de cabra
200 ml de nata
3 ous
sal, pebre i orenga en fulles

INGREDIENTES 
1 lámina de pasta brisa 
1/2 kilo de tomates cereza 
1 tomate grande cortado en rodajas, yo utilicé un tomate del cuerno, que no tiene casi semillas. Por esta quiche es muy importante que los tomates sean de la máxima calidad, que tengan mucho gusto, la piel fina y pocas semillas, vale la pena gastar un poco más, el resultado es incomparable. En La Coromina los tomates van a 3€ el kilo, por solo un euro más de lo que pagaríamos por unos tomates de súper tienes un producto que no se puede ni comparar, ni en sabor, ni en textura y sobre todo ¡en tu salud! 
1 rulo pequeño de queso de cabra 
200 ml de nata 
3 huevos 
sal, pimienta y orégano en hojasRECEPTA
Preescalfem el forn a 200º.
Netegem les tomates cireres i les eixuguem, tallem la tomata grossa en rodanxes. Tallem el formatge en rodanxes.
Batem junts els ous, la nata, mitja culleradeta de sal i un polsim de pebre.
Desenrotllem la làmina de pasta brisa i folrem amb ella el motllo de la quiche, sense treure el paper de coure de sota. Posem a sobre la pasta les tomates i els trossos de formatge de cabra i la nata amb els ous batuts.  Ho empolvorem tot amb les fulles d'orenga.
Ho coem al forn durant 30-40 minuts, fins que es vegi ben daurat i els ous amb la nata ben quallats.
Ja veureu com us encanta, es absolutament deliciosa.
Si voleu alguna altra recepta de quiche podeu mirar aquesta quiche d'espinacs i carbassó amb formatge crema que també està boníssima.

RECETA 
Precalentamos el horno a 200 º. 
Limpiamos los tomates cerezas y los secamos, cortamos el tomate grande en rodajas. Cortamos el queso en lonchas. 
Batimos juntos los huevos, la nata, media cucharadita de sal y una pizca de pimienta. 
Desarrollamos la lámina de pasta brisa y forramos con ella el molde de la quiche, sin quitar el papel de horno de debajo. Ponemos encima de la pasta los tomates y los trozos de queso de cabra i la nata con los huevos batidos. Lo espolvoreamos todo con las hojas de orégano. 
Lo cocemos en el horno durante 30-40 minutos, hasta que se vea bien dorado y los huevos con la nata bien cuajados. 
Ya veréis como os encanta, es absolutamente deliciosa. 
Si queréis ver alguna otra receta de quiche podéis mirar esta quiche de espinacas y calabacín con queso crema que también está buenísima.