Agua fresca de sandía y romero - Aigua fresca de síndria i romaní


Avui tenim una altra recepta d'aigua fresca, ja us vaig parlar d'aquestes aigües en el post de l'aigua fresca de llimona i menta, aquest estiu m'he aficionat i cada dia en preparo una de diferent, es fan en un momentet, no donen gens de feina i són una delícia!  A mi m'encanten i als de casa encara més!  És una recepta que té mil possibilitats, admet qualsevol fruita o verdura, infusions o herbes aromàtiques, i totes queden delicioses.  A més és una manera molt sana de refrescar-se i hidratar-se. El meu fill cada tarda em pregunta: De què la preparàs avui?  i ja ni se'n recorda de les begudes carbonatades i ensucrades típiques que cada dia m'agraden menys,  no diré la marca però tots sabeu quina és, oi?  
Si teniu prevista una festa o reunió d'amics a l'aire lliure podeu preparar diferents aigües fresques en gerres de vidre transparent o en grans pots de vidre, a més de delicioses queden la mar de boniques, als vostres convidats els encantarà!  En aquest article de la wikipedia podeu trobar més informació sobre les aigües fresques, i si mireu aquest enllaç a imatges d'aigües fresques de google se us farà la boca aigua!


Hoy tenemos otra receta de agua fresca, ya os hablé de estas aguas en el post del agua fresca de limón y menta, este verano me he aficionado y cada día preparo una diferente, se hacen en un momentito, no dan nada de trabajo y son una delicia! A mí me encantan y a los de casa aún más! Es una receta que tiene mil posibilidades, admite cualquier fruta o verdura, infusiones o hierbas aromáticas, y todas quedan deliciosas. Además es una manera muy sana de refrescarse e hidratarse. Mi hijo cada tarde me pregunta: ¿De qué la prepararás hoy? y ya ni se acuerda de las bebidas carbonatadas y azucaradas típicas que cada día me gustan menos, no diré la marca pero todos sabéis cuál es, ¿verdad?

Si tenéis prevista una fiesta o reunión de amigos al aire libre podéis preparar diferentes aguas frescas en jarras de vidrio transparente o en grandes tarros de cristal, además de deliciosas quedan la mar de bonitas ¡a vuestros invitados les encantará! En este artículo de la wikipedia podéis encontrar más información sobre las aguas frescas, y si miráis este enlace a imágenes de aguas frescas de google se os hará la boca agua!


INGREDIENTS

2 rodanxes de síndria neta, sense pell ni pepites
un branca de romaní  fresc o una cullerada de fulles de romaní sec
8 o 10 boletes de síndria tretes amb un estri especial per fer boletes, si no en teniu podeu posar daus de síndria de la mida d'un glaçó
1 cullerada de sucre o la quantitat equivalent d'edulcorant si us agrada molt dolç, jo no li poso.
Un litre i mig d'aigua mineral
8 o 10 glaçons grossos

INGREDIENTES

2 rodajas de sandía limpia, sin piel ni pepitas  

un rama de romero fresco o una cucharada de hojas de romero seco  
8 o 10 bolitas de sandía sacadas con un utensilio especial para hacer bolitas, si no tenéis podéis poner dados de sandía del tamaño de un cubito  
1 cucharada de azúcar o la cantidad equivalente de edulcorante si os gusta muy dulce, yo no le pongo.  
Un litro y medio de agua mineral  
8 o 10 cubitos de los grandesRECEPTA

Triturem les dues rodanxes de síndria amb la batedora, afegim el sucre o l'edulcorant si ens agrada més dolç, proveu abans perquè la síndria ja és bastant dolça.

Afegim la branca de romaní o la cullerada de fulles seques, podem trencar o matxucar alguna perquè doni encara més gust i aroma, afegim les boletes o els "glaçons" de síndria i el litre i mig d'aigua. Ho remenem tot i ho deixem reposant a la nevera al menys dues hores, per tal que l'aigua s'impregni dels gustos i els perfums.

Abans de servir  afegim els glaçons de gel, ho remenem bé i ho servim en gots amb canyetes per beure, podem decorar els gots amb trossos de síndria, queda molt maco i vistós!

Espero que us animeu a preparar aquesta recepta d'aigua fresca o us atreviu amb alguna altra combinació, segur que us encantarà!

Voleu veure més receptes de begudes refrescants?  no us perdeu aquesta recepta de Margarita suau sense tequila, o la reina de les aigues fresques, l'aigua fresca de llimona i menta, súper vitaminada, súper refrescant i súper deliciosa! 


RECETA
 
Triturar las dos rodajas de sandía con la batidora, añadimos el azúcar o el edulcorante si nos gusta más dulce, probadlo antes porque la sandía ya es bastante dulce.

Añadimos la rama de romero o la cucharada de hojas secas, podemos romper o machacar alguna que dé aún más sabor y aroma, añadimos las bolitas o los cubitos de sandía y el litro y medio de agua. Lo removemos todo y lo dejamos reposando en la nevera al menos dos horas, para que el agua se impregne de los gustos y los perfumes.

Antes de servir añadimos los cubitos de hielo, lo mezclamos bien y lo servimos en vasos con pajitas para beber, podemos decorar los vasos con trozos de sandía, queda muy bonito y vistoso.

Espero que os animéis a preparar esta receta de agua fresca o os atreváis con alguna otra combinación ¡seguro que os encantará!

¿Os gustaría ver más recetas de bebidas refrescantes? No os perdáis esta receta de Margarita suave sin tequila, o la reina de las aguas frescas, el agua fresca de limón y menta, súper vitaminada, súper refrescante y súper deliciosa!