Espirals de pernil i formatge - Espirales de jamón y queso


Otra receta tremenda, tremenda hecha con hojaldre. Por si no lo habíais notado ¡me entusiasma el hojaldre! Es que sin ningún esfuerzo y con un par de ingredientes que siempre tienes por casa se​​pueden hacer maravillas como esta, que está buena no, ¡buenísima! Si utilizáis un jamón y un queso de calidad conseguiréis unas espirales para chuparse los dedos, una receta de aquellas para que te hagan la ola, de buena buenísima que está y fácil, fácil, fácil, ¡otra de s mis preferidas

Una altra recepta tremenda, tremenda feta amb pasta de full. Per si no ho havíeu notat m'entusiasma la pasta de full! Es que sense cap esforç i amb un parell d'ingredients que sempre tens per casa es poden fer meravelles com aquesta, que esta bona no, boníssima! Si feu servir un pernil i un formatge de qualitat aconseguireu unes espirals per llepar-vos els dits, una recepta d'aquelles per a que et facin l'onada, de bona boníssima que està i fàcil, fàcil, fàcil, una altra de les meves preferides!


Espirals de pernil i formatge - Espirales de jamón y queso

INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full quadrada ( jo comprada )
200 gr de pernil dolç de qualitat, millor si es quadrat o rectangular
200gr de formatge tallat a làmines, jo he fet servir gruyere.
1 ou batut per pintar

 INGREDIENTES  
1 lámina de hojaldre cuadrada (yo comprada)  
200 gr de jamón cocido de calidad, mejor si se cuadrado o rectangular  
200gr de queso cortado en láminas, yo he usado gruyere.  
1 huevo batido para pintarEspirals de pernil i formatge - Espirales de jamón y queso

RECEPTA
Deixem la làmina de pasta de full uns moments oberta perquè es temperi abans de desenrotllar-la. Posem el forn a preescalfar a 180º.

Desenrotllem la làmina de pasta de full i cobrim tota la superficie amb llesques de pernil dolç sense sobreposar-les.

Cobrim la capa de pernil dolç amb llesques de formatge, evitant també sobreposar-les i que es muntin.

Enrotllem tota  la pasta de full amb el farcit ens quedara un rulo gruixut i allargat que tallarem en rodanxes d'un parell de dits de gruix aproximadament. Anem posant les rodanxes que tallem a una safata d'anar al forn.

Pintem totes les rodanxes per sobre amb l'ou batut i les enfornem durant un quart  d'hora aproximadament, vigileu  perquè ja sabeu que cada forn és un món.  

Un cop les veieu daurades ja estaran a punt per menjar. Es poden menjar fredes o calentes, són divines de les dues maneres i si voleu reescalfar-les podeu fer-ho tranquil.lament al forn, tornaran a quedar calentes i delicioses sense perdre el toc cruixent, però sobretot no les reescalfeu al microones, ha de ser forn.  Si les proveu ja veureu quina meravella i quina oloreta us agafarà tota la casa, sereu l'enveja de tot el veïnat!


 RECETA

Dejamos la lámina de hojaldre unos momentos abierta para que se atempere antes de desenrollarla. Ponemos el horno a precalentar a 180 º.

Desenrrollamos la lámina de hojaldre y cubrimos toda la superficie con lonchas de jamón cocido sin sobreponerse las.

Cubrimos la capa de jamón dulce con lonchas de queso, evitando también sobreponerselas y que se monten.

Enrollamos todo el hojaldre con el relleno nos quedara un rulo grueso y alargado que cortaremos en rodajas de un par de dedos de grosor aproximadamente. Vamos poniendo las rodajas que cortemos en una bandeja de horno.

Pintamos todas las rodajas por encima con el huevo batido y las horneamos durante un cuarto de hora aproximadamente, vigilar porque ya sabéis que cada horno es un mundo.

Una vez las veis doradas ya estarán listas para comer. Se pueden comer frías o calientes, son divinas de las dos maneras y si deseáis recalentarlas podéis hacerlo tranquilamente en el horno, volverán a quedar calientes y deliciosas sin perder el toque crujiente, pero sobre todo no las recalentéis en el microondas, ha ser horno. Si las probáis ya veréis qué maravilla y qué olor os cogerá toda la casa, ¡seréis la envidia del vecindario!No us perdeu tampoc aquestes receptes
No os perdáis tampoco estas recetasCroissants de pernil i formatge,  els més complets!

Cruasanes de jamón y queso, ¡los más completos!Cake Jambon, absolutament addictiu!

Cake Jambón, absolutament adictivo!

Entrepans deliciosos, tres receptes d'entrepans a quina millor!

Bocadillos deliciosos, tres recetas de bocadillos a qual mejor!
Camembert amb pernil i ruca, una delícia!

Camemebert con jamón y rúcula, una delicia!