lunes, 6 de octubre de 2014

¡Tallers de cuina de Nadal! - ¡Talleres de cocina de Navidad!

Cuina de Nadal


Taller de cuina de Nadal del bloc “Les receptes que m’agraden”
Receptes fàcils per quedar molt bé.
Lloc: Aula gastronòmica del Mercat del Lleó
Durada:  4 sessions, els divendres  14, 21 i 28 de novembre i  12 de desembre a les 18h



Taller de cocina de Navidad del blog "Les recetes que m’agraden"
Recetas fáciles para quedar muy bien.
Lugar: Aula gastronómica del Mercado del León 
 Duración: 4 sesiones, los viernes 14, 21 y 28 de noviembre y 12 de diciembre a las 18h


PROGRAMA
· Canapès i aperitius fàcils, ràpids i deliciosos
Aprendrem a fer diferents tipus d’aperitius, tots molt senzills de preparar, que es puguin fer amb antelació i amb un resultat espectacular.

Pasta de full,  vasets,  bombons salats,  piruletes,  crestes farcides...



· Canapès i aperitivos fáciles, rápidos y deliciosos

Aprenderemos a hacer diferentes tipos de aperitivos, todos muy sencillos de preparar, que se puedan hacer con antelación y con un resultado espectacular.



hojaldres,  vasitos,  bombones salados,  piruletas,  empanadillas rellenas...


· Primers plats saborosos i elegants al teu abast
Cuinarem entrants molt especials, nadalencs i festius però que es puguin deixar fets amb antelació per que aquell dia nomes et preocupis dels teus convidats.

Crema de marisc amb farcellet cruixent de gambes, brou de Nadal amb galets farcits i tòfona, timbal de foie amb poma caramel·litzada i compota, vol-au-vent de bolets i foie amb ou poché.



· Primeros platos sabrosos y elegantes a tu alcance

Cocinaremos entrantes muy especiales, navideños y festivos pero que se puedan dejar hechos con antelación para que aquel día solo te preocupes de tus invitados.



Crema de marisco con hatadillo crujiente de gambas, consome de Navidad con galets rellenos y trufa, timbal de foie con manzana caramelizada i compota, vol-au-vent de setas y foie con huevo poché.


· Plats principals més vistosos amb guarnicions i salses molt especials
Prepararem un plat de carn i ens centrarem en les guarnicions i la presentació. Farem guarnicions  variades que elevaran a una altra categoria qualsevol plat, mudant-lo i fent-lo més especial al mateix temps que el complementen.

Patates duquessa, parmentiers i altres cremes,  verduretes, cebetes i fruites caramel·litzades, farcellets, reduccions i altres salses...



· Platos principales más vistosos con guarniciones y salsas muy especiales

Prepararemos un plato de carne y nos centraremos en las guarnicions y la presentación. Haremos guarniciones  variadas que elevaran a otra categoria cualquier plato, vistiéndolo y  hacieédolo más especial al mismo tiempo que lo complementan.



Patatas duquesa, parmentiers y otras cremas,  verduritas, cebollites y frutas caramelizadas, hatadillos rellenos, reducciones y otras salsas...


· Postres delicioses i galetes per regalar molt nadalenques
Les postres més elegants que posaran el toc final perfecte als vostres àpats de Nadal i les galetes per regalar que us faran quedar com expertes rebosteres.

Canelons de torró, cassoletes de fruita i trufa, crema de iogurt i mango a la mel i galetes de gingebre.



· Postres deliciosos y galletas para regalar muy navideñas

Los postres más elegantes que pondran el broche final perfecto a tus menús de Navidad y las galletas para regalar que te harán quedar como una  experta repostera.



Canelones de turrón, tartaletas de fruta y trufa, crema de yogurt y mango a la miel y galletas de gengibre.


Inscripcions i informació - Inscripciones y información
 Pilar Criado, Tl. 669 058 250