Curs de cuina fàcil del bloc “Les receptes que m’agraden”
En aquest curs aprendrem a
fer diferents tipus d’arrossos; com arròs sec cuinarem una paella
d’ànec, conill i cargols amb carxofes.
Com arròs caldos un arròs amb llamàntol i com arròs cremós un risotto de bolets i carbassa especiada en
cistellet de parmesà.
També cuinarem plats de carn i aprendrem a obrir i farcir una cinta de llom per fer un plat deliciós i extra ràpid (es fa en olla exprès!!) I plats de peix
ben variats, com un tàrtar de salmó amb alvocat
i magrana o un filet
de daurada en papillotte amb formatge Fourme d’Ambert.
Aperitius deliciosos com uns xarrups
de formatge roquefort amb xips de magret d’ànec i unes postres
per llepar-se els dits: bundt cake de
xocolata negra i taronja amb cobertura de xocolata a l’aroma de Cointreau, mousse de iogurt amb mango, timbal de mel i mató amb
nous caramel·litzades...
No us perdeu aquest curs, aprendreu noves receptes,
tastareu plats deliciosos i us ho passareu genial!
Divendres 30 de gener,
6, 20 i 27 de febrer de 18h a 20h a l’Aula Gastronòmica del Mercat del
Lleó de Girona.
Per a més informació i inscripcions
poseu-vos en contacte amb Pilar Criado, tl.
669.058.250 o bé per mail a pilarcriadotoledo@gmail.com
Quina llàstima ser tant lluny!
ResponderEliminarSi estigues mes apropet no dubtaria en apuntar- m'hi
ResponderEliminarPetons
Conxita