Recetas para adelgazar II - Receptes per aprimar-se II


Jo segueixo amb el meu pla per perdre pes, ja vaig per la tercera setmana i la veritat es que no només no em costa gens sino que menjo millor que abans.  Hi ha un munt de receptes delicioses i lleugeres que es poden fer per gaudir del menjar i al mateix temps aprimar-se, només cal informar-se una mica i ser molt conscient de tot el que mengem i bebem, així gaudirem plenament del menjar i ens alimentarem d'una forma més sana.  

Avui us porto el segon menú de receptes light, amb dos primers, dos segons i dos postres, espero que us agradi i us ajudi a continuar amb el vostre pla d'aprimament, i si més no a menjar sa i equilibrat.


Yo sigo con mi plan para perder peso, ya voy por la tercera semana y la verdad es que no sólo no me cuesta nada sino que como mejor que antes. Hay un montón de recetas deliciosas y ligeras que se pueden hacer para disfrutar de la comida y al mismo tiempo adelgazar, sólo hay que informarse un poco y ser muy consciente de todo lo que comemos y bebemos, así disfrutaremos plenamente de la comida y nos alimentaremos de una forma más sana. 

Hoy os traigo el segundo menú de recetas light, con dos primeros, dos segundos y dos postres, espero que os guste y os ayude a continuar con su plan de adelgazamiento, y por lo menos a comer sano y equilibrado.

Entrants - Entrantes


Aquesta amanida és boníssima i esta plena de vitamines i minerals, us emplenarà d'energia! Si esteu tractant  d'aprimar-vos substituiu el formatge d'ovella de la recepta original per un formatge burgos 0% de greix i vigileu amb l'amanit, podeu fer servir suc de llimona i herbes per fer-la encara més saborosa sense aportar cap caloría.

Esta ensalada está buenísima y llena de vitaminas y minerales ¡os llenará de energía! Si estás tratando de adelgazar sustituye el queso de oveja de la receta original para un queso Burgos 0% de grasa y vigila con el aliñado, puedes usar zumo de limón y hierbas para hacerla aún más sabrosa sin aportar ninguna caloría.Una altra recepta ideal per perdre pes, saborosa, colorida, boníssima i molt sana, no només per la carbassa sino també per les nombroses propietats de la sàlvia, si no heu probat mai la combinació sàlvia-carbassa ja esteu trigant, no hi ha una parella que lligui millor!  Recordeu substituir la nata de la recepta original per llet evaporada, buttermilk o bé iogurt 0%, us quedarà una crema boníssima i la mar de lleugera!

Otra receta ideal para perder peso, sabrosa, colorida, buenísima y muy sana, no sólo por la calabaza sino también por las numerosas propiedades de la salvia, si no has probado nunca la combinación salvia-calabaza ya estás tardando ¡no hay una pareja que ligue mejor! Recuerda sustituir la nata de la receta original por leche evaporada, buttermilk o yogur 0%, te quedará una crema buenísima ¡y la mar de ligera!


Plats principals - Platos principales

La setmana passada us vaig posar dues receptes de peix així que avui una d'ous. Els ous poché són la repera! Tan deliciosos i addictius com els ous ferrats però sense cap greix, no us espanteu per fer-los perque amb la recepta que us dono son increiblement sencills de fer. I si no trobeu rossinyols com a la recepta original podeu fer aquest plat amb xampinyons, girgules o qualsevol altre bolet, tots són ultra lleugers, ultra saborosos i us faran gaudir d'un plat espatarrant, ¡no us creureu que es d'un pla per aprimar!


La semana pasada os puse dos recetas de pescado así que hoy una de huevos. ¡Los huevos poché son la repera! Tan deliciosos y adictivos como los huevos fritos pero sin nada de grasa, no os asustéis por hacerlos porque con la receta que os doy son increíblemente sencillos de hacer. Y si no encuentras rebozuelos como la receta original puedes hacer este plato con champiñones, setas de cardo o cualquier otra seta, todas son ultra ligeras, ultra sabrosas y te harán disfrutar de un plato alucinante, ¡no te crrerás que es de un plan para adelgazar!Si, d'acord, un gran clàssic dels plans d'aprimament però, a qui no li agrada un bistec tendre i sucós a la planxa?  Un bistec ben fet, ben ple de sabor i al seu punt, amb una mica de sal Maldon i una punta de pebre negre acabat de moldre o una mica d'herbes aromàtiques i unes gotes de llimona és una de les millors coses que es poden menjar, i ens ho podem permetre!  Ara feu-lo bé o es convertirà en una avorrida sola de sabata inmenjable, amb els trucs que us dono en aquest enllaç no hi haura peça de carn que se us resisteixi, i gaudireu com nans menjant mentre us aprimeu!

Si, de acuerdo, un gran clásico de los planes de adelgazamiento pero, ¿a quien no le gusta un bistec tierno y jugoso a la plancha? Un bistec bien hecho, bien lleno de sabor y en su punto, con un poco de sal Maldon y una punta de pimienta negra recién molida o una pizca de hierbas aromáticas y unas gotas de limón es una de las mejores cosas que se pueden comer ¡y nos lo podemos permitir! Ahora, hazlo bien o se convertirá en una aburrida suela de zapato incomible. Con los trucos que os doy en este enlace no habrá pieza de carne que se os resista ¡y disfrutaréis como enanos comiendo mientras adelgazáis!Postres
Les maduixes estan en plena temporada així que hem d'aprofitar, no només estan delicioses si no que son molt lleugeres i aporten moltes vitamines, especialment vitamina C.  Hi ha moltes maneres de menjar-les però aquesta recepta és d'alló més original, boníssima i a més es afrodisiaca així que ja ho sabeu!

Las fresas están en plena temporada así que tenemos que aprovechar, no sólo están deliciosas sino que son muy ligeras y aportan muchas vitaminas, especialmente vitamina C. Hay muchas maneras de comerlas pero esta receta es de lo más original, buenísima y además es afrodisíaca así que ya lo sabéis!

Les tortites són unes postres que de tant en tant ens podem permetre, podem posar aquesta melmelada de violetes o una mica de fruita tallada amb cacao pur empolvorat per sobre, un vici de postres que no ens impedirà continuar perdent pes.

Las tortitas son un postre que de vez en cuando nos podemos permitir, podemos poner esta mermelada de violetas o un poco de fruta cortada con cacao puro espolvoreado por encima, un vicio de postre que no nos impedirá seguir perdiendo peso.