miércoles, 16 de noviembre de 2016

Cursos "Cocina fácil para lucirte esta Navidad" ¡Últimas fechas!



Cursos "Cocina fácil para lucirte esta Navidad" ¡Últimas fechas!



Aquestes seran les darreres classes de "Cuina fàcil per lluir-te aquest Nadal" que farem aquest any. I com que encara queden places lliures i queden molts pocs dies per començar aquests cursos ES PODEN FER DIES SUELTOS.  Si et ve de gust assistir només a una sessió ara ho pots fer.  Et passo la programació del que farem aquests dies per a que et programis quina et fa més el pes.  (^_*)  


¡Anima't i sorprèn als teus aquest Nadal amb receptes noves, originals, elegants i delicioses!




Divendres 25/11 de 18h a 20h, preu 15€

- Brou de Nadal amb galets i pilotetes trufades amb sorpresa (farcides)
- Pastís de pasta de full farcit llom de salmó a la crema amb espinacs.
- Bomba de xocolata i panettone farcida de gelat i fruites confitades.




Divendres 2/12 de 18h a 20h,  preu 15€

- Sopa Valèry Giscard d'Estaing amb foie i pasta de full
- Medalló de vedella amb escalopa de foie fresc, salsa bordelesa i mil fulls de patata.
- Pastís de xocolata i fruits vermells.




Divendres 9/12 de 18h a 20h, preu 15€

Receptes d'aperitius per celebracions maridat amb tast de vins del celler Pere Guardiola, DO Empordà
. Canapés calents variats (súper fàcils i molt vistosos)
. Gotets d'aperitiu (mini capuccino salat)
. Farcits per tartaletes o mini volovans
. Com preparar culleretes comestibles per a aperitius



Si vols veure com funcionen les classes de cuina que imparteixo a Fogons del LLeó, quin tipus de receptes cuino i quin ambient s'hi respira pots fe un cop d'ull aquí



I per a inscripcions pots enviar-me un mail a 


¿T'animes?



Espero que te haya gustado este post y que te sea de utilidad, si quieres puedes seguirme en las redes sociales para estar al tanto de todas mis novedades. 
Puedes seguirme en FacebookTwiterInstagram Google+ ¡¡Te espero!!