GIRONA 10


Aquest cap de setmana és el "Girona10"!!   Jo ja tinc la meva reseva per dinar i per sopar aniré com cada any al mercat del Lleó, quines ganes que tinc!   Pels que no ho sabeu "Girona10" és un cap de setmana del mes de gener en que tota la ciutat esta "de rebaixes"  molts restaurants ofereixen menus especials a 10€ i molts hotels de la ciutat ofereixen habitacions a 10€. per això Girona10! A més hi ha un descompte d'un 35% als trens AVE especial per venir a la ciutat entre els dies 21 i 27 de gener.

A banda d'això hi ha botigues obertes amb horari especial i el mercat del LLeó ofereix tapes, música en viu, gintonics, animació etc desde les set de la tarda fins a les dotze de la nit i hi ha moltes més activitats programades, entrada gratuita als museus i moltes coses més un cap de setmana amb molta animació!  

És una oportunitat única de coneixer la nostra ciutat pels que sóu de fora i de gaudir-la a preus especials pels que vivim aquí.  Teniu tota la informació en aquest enllaç, no us perdeu el video perquè es molt xulo!

I per a que us aneu fent una idea us porto unes fotos que vaig prendre l'any passat sopant al mercat del LLeó,  a dalt teniu en Cequi de la carnisseria Gironell servint-nos un plat amb xistorra, un pinxo i un botifarra negra cuita, tot boníssim!

Este fin de semana es el "Girona10" !! Yo ya tengo mi reserva en un restaurant para la comida y para la cena iré como cada año al mercado del León, ¡que ganas tengo! Para los que no lo sabéis "Girona10" es un fin de semana del mes de enero en que toda la ciudad está "de rebajas" muchos restaurantes ofrecen menús especiales a 10 € y muchos hoteles de la ciudad ofrecen habitaciones a 10 € ¡por eso Girona10! Ademas hay un descuento de un 35% en los trenes AVE para venir a la ciudad entre los días 21 y 27 de enero.
Aparte de esto hay tiendas abiertas en horario especial i el mercado del León ofrece tapas, música en vivo, gintonics, animación etc desde las siete de la tarde hasta las dotce de la noche y hay muchas más actividades programadas, entrada gratuita a los museos i muchas cosas más ¡un fin de semana con mucha animación!
Es una oportunidad única de conocer nuestra ciudad para los que sois de fuera y de disfrutar a precios especiales para los que vivimos aquí. Tenéis toda la información en este enlace, no os perdáis el video porque es muy chulo!

Y para que os vayáis haciendo una idea os traigo unas fotos que tomé el año pasado cenando en el mercado del León, arriba tenéis a Cequi de la carnicería Gironell sirviéndonos un plato con chistorra, un pincho y un morcilla, todo buenísimo!


A la bodega del mercat teniu tots els vins i licors que us pogueu imaginar, aquell dia a preus especials, a més el bar del mercat també està obert per si us ve de gust una cervesseta...

En la bodega del mercado tienen todos los vinos y licores que os podáis imaginar, ese día a precios especiales, además el bar del mercado también está abierto por si os apetece una cervecita ...


Aquesta és una parada de peix del mercat, teníen croquetes de gambes, xipirons, seitons en vinagre, peix fregit i fins i tot fideuà de peix.  Les croquetes espectaculars...

També hi havia parades amb plats cuinats, ostres amb cava, paelles, surtits de formatges maridats amb melmelades...  De tot el que us pogueu imaginar!

Esta es una parada de pescado del mercado, tenían croquetas de gambas, chipirones, boquerones en vinagre, pescado frito ... ¡Incluso fideuá de pescado! Las croquetas espectaculares ... 

También había puestos con platos cocinados, ostras con cava, paellas, surtidos de quesos maridados con mermeladas ... De todo lo que os podáis imaginar!


I de postres nosaltres ens varem prendre un batut  de fruites i verdures ecològiques fet al moment, una bomba de salut i vitamines!

Y de postre nosotros nos tomamos un batido de frutas y verduras ecológicas hecho al momento, una bomba de salud y vitaminas!


I fins aquí la cronica del que va ser l'any passat el Girona10 al mercat del Lleó, al menys per nosaltres. Aleshores no tenía encara el bloc i no vaig fer gaires fotos, però aquest any si que penso fer un bon reportatge per ensenyar-vos-el desprès als que no heu pogut venir!


Y hasta aquí la crónica de lo que fue el año pasado el Girona10 en el mercado del León, al menos para nosotros. Entonces no tenía todavía el blog y no hice muchas fotos, pero este año si que pienso hacer un buen reportaje para enseñároslo después la os que no hayáis podido venir!


5 comentarios:

  1. Aquestes iniciatives estàn molt bé, per coneixer la ciutat a bon preu i també poder menjar bé.
    Gaudiu del cap de setmana!!
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Qué suerte qué pena no estar más cerca, me iba para allá seguro. Que disfrutes mucho y que comas un montón de cositas ricas!!!
    Besos preciosa!!

    ResponderEliminar
  3. Me encantan este tipo de eventos, anda que no lo váis a pasar bien, una pena que me quede tan lejos.

    B7ssss y buen fin de semana

    ResponderEliminar
  4. Quines ganes que deus tenir!! Jo vaig anar l'any passat i recordo que va ser una experiència fantàstica, aquest any m'agafa una mica lluny!
    Gaudeix al màxim i ens expliques ;)
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Hola Pilar, felicidades por tu primer añito, tienes un blog muy interesante que me encanta. Si puedo y me llega el tiempo, voy a intentar participar. Besitos guapa.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.