Galetes Red Velvet - Galletas Red Velvet


Heu vist que precioses que són aquestes galetes? Són una monada! quan les vaig veure de seguida vaig voler fer-les i van ser tot un èxit. Són tan maques que les vaig portar de regal aquest Nadal i a tothom li van encantar. Tenen una textura molt cruixent, recorden una mica a les galetes d’ametlla amargants, però amb un gust potent de xocolata espectacular, si sou de xocolata no us les podeu deixar perdre, us encantaran! 


¿Habéis  visto que preciosas que son estas galletas? ¡Son una monada! Cuando las vi enseguida quise hacerlas y fueron todo un éxito. Son tan bonitas que las puse de regalo esta Navidad y a todo el mundo le encantaron. Tienen una textura muy crujiente, recuerdan un poco a las galletas de almendra amargas, pero con un sabor potente de chocolate espectacular, si sois de chocolate no os las podéis perder, ¡os encantarán!


                                                                     INGREDIENTS 
                                                                   100gr de mantega
                                                                260gr de sucre moreno
                                                                             2 ous
                                                         100gr de xocolata de cobertura
                                                                    180gr de farina
                                                     2 ctes de llevat (Royal o Mercadona)
                                                               25gr de cacau en pols
1 cta de colorant vermell (vaig fer servir el de Wilton, la quantitat dependrà de la marca, són maques ben vermelles)

Per arrebossar:
55gr de sucre blanc normal
40gr de sucre glaç

 INGREDIENTES  
100gr de mantequilla  
260gr de azúcar moreno  
2 huevos  
100gr de chocolate de cobertura  
180gr de harina  
2 ctas de levadura (Royal o Mercadona)  
25gr de cacao en polvo  
1 cta de colorante rojo (utilicé el de Wilton, la cantidad dependerá de la marca, quedan bonitas bien rojas

Para rebozar:  
55gr de azúcar blanco normal  
40gr de azúcar glas


RECEPTA
Primer barregem els ingredients secs, la farina, el llevat i el cacau en pols i ho reservem.
Batem la mantega, que ha d’estar a temperatura ambient, amb el sucre moreno. Quan està ben barrejat incorporem un a un els ous ( que també han d’estar a temperatura ambient ), no incorporem un fins que l’anterior està ben integrat. Ens quedarà una massa cremosa.
Ara desfarem la xocolata de cobertura al microones o bé al bany maria, jo ho faig sempre al microones i va prou bé. Ho posem un minut a la mínima temperatura, ho traiem i ho barregem bé, si encara falta repetim l’operació un minut més, és important barrejar bé perquè si no ens pot quedar cremat a les vores i el centre encara no estar desfet. Un cop desfeta l’afegim a la massa.
Incorporem els ingredients secs a la nostra massa, cal fer-ho en dos cops i barrejar bé fins que ens quedi ben fi. Hi afegim el colorant, depèn de quin utilitzeu us quedarà més o menys vermell, també podeu no posar-ho i us quedaria de color xocolata, però en vermell son tan maques!
Emboliquem la massa amb paper film i ho deixem a la nevera com a mínim una hora, pots deixar-ho tota la nit.
Per enfornar cal tenir el forn preescalfat a 180º
Comencem a donar forma a les galetes, cal fer boletes amb la massa i tot seguit arrebossem molt bé aquestes boletes primer amb sucre blanc normal i després amb sucre glaç.
Posem a una safata per anar al forn paper sulfuritzat o bé una fulla de tefló ( jo les compro al Lidl i estic encantada, m’ho van ensenyar a un curs de cuina i ara no puc passar sense!) i disposem a sobre les boletes ben arrebossades amb els sucres, cal deixar espai entre elles perquè després “s’espaxurren” i s’enganxarien entre elles, ben bé 4cm.
Posem la safata amb les boletes al forn calent i ho deixem uns 10 minuts, les traiem i les
deixem refredar a sobre d’una reixeta, amb aquestes mides us sortiran unes 35 galetes, així que us caldrà fer unes quantes tandes.
No sigueu impacients i espereu per menjar-les a que estiguin fredes, i d’un dia per l’altre estan encara més bones. Les podeu guardar a una llauna i duren una setmana, i per fer un regal són ideals, queden moníssimes!
Aquestes precioses galetes les vaig veure aquí:
http://tuereselchef.es/red-velvet-cookies-galletas-de-terciopelo-rojo/

També us poden  agradar aquestes delicioses galetes de coco qu es fan en un plis i queden divines, delícies de coco.  Proveu-les!


RECETA


Primero mezclamos los ingredientes secos, la harina, la levadura y el cacao en polvo y lo reservamos.
Batimos la mantequilla, que debe estar a temperatura ambiente, con el azúcar moreno. Cuando está bien mezclado incorporamos uno a uno los huevos (que también deben estar a temperatura ambiente), no incorporamos uno hasta que el anterior está bien integrado. Nos quedará una masa cremosa.
Ahora derretiremos el chocolate de cobertura en el microondas o al baño maría, yo lo hago siempre en el microondas y va bastante bien. Lo ponemos un minuto a la mínima temperatura, lo sacamos y lo mezclamos bien, si todavía falta repetimos la operación un minuto más, es importante mezclar bien porque si no nos puede quedar quemado en los bordes y el centro aún no estar hecho. Una vez derretido lo añadimos a la masa.
Incorporamos los ingredientes secos a nuestra masa, hay que hacerlo en dos veces y mezclar bien hasta que quede bien fino. Añadimos el colorante, depende de qué utilicéis os quedará más o menos rojo, también puedéis no ponerlo y os quedaría de color chocolate, ¡pero en rojo son tan bonitas!
Envolvemos la masa con papel film y la dejamos en la nevera como mínimo una hora, podéis dejarla toda la noche.
Para hornear hay que tener el horno precalentado a 180 º
Empezamos a dar forma a las galletas, hay que hacer bolitas con la masa y luego rebozamos muy bien estas bolitas primero con azúcar blanco normal y después con azúcar glas.
Ponemos a una bandeja para el horno papel sulfurizado o bien una hoja de teflón (yo las compro en Lidl y estoy encantada, me lo enseñaron en un curso de cocina y ahora no puedo pasar ellas!) Y disponemos encima las bolitas bien rebozadas con los azúcares, hay que dejar espacio entre ellas, unos 4cm, porque después se espachurran y se pegarían entre ellas.
Ponemos la bandeja con las bolitas en el horno caliente y lo dejamos unos 10 minutos, las sacamos y las dejamos enfriar sobre una rejilla, con estas medidas saldrán unas 35 galletas, así que necesitarás hacer unas cuantas tandas de horno
No seáis impacientes y esperad para comerlas a que estén frías, y de un día para otro están aún mejores. Se pueden guardar en una lata y duran una semana, y para hacer un regalo son ideales, quedan monísimas!

Estas preciosas galletas las vi aquí:
http://tuereselchef.es/red-velvet-cookies-galletas-de-terciopelo-rojo/ 

Tambieén os pueden gustar estas deliciosas galletas de coco que se hacen en un plis y quedan divinas, delicias de coco.   Probadlas! 

¿Te gustaría participar en mi grupo  de cocina de Facebook?  Si  te gusta cocinar te invito a compartir tus recetas y trucos de cocina en mi nuevo grupo 


Anímate,  ¡serás muy bienvenida!
Espero que te hayan gustado estas recetas y que te sean de utilidad, si quieres puedes seguirme en las redes sociales para estar al tanto de todas mis novedades,  sígueme en InstagramFacebookTwiter Google+ ¡¡Te espero!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.