Margarita suau (sense tequila)



Aquest és el Margarita Light que ens fem el meu home i jo algunes nits quan posem el nen a dormir... M'enteneu, oi?   Quan per fi podem relaxar-nos estirats al sofà mirant qualsevol tonteria de la tele, és tot un gust desprès d'un dia d'aquells interminables!  Un cóctel amb un puntet d'alcohol però no massa, amb el gust dolç del Cointreau i el xarop de llima i l'àcid d'un suc de llima o llimona acabat d'expremer, amb la nostra rodanxeta de llima i el twist de pell de taronja inclosos, clar que sí!  Falta el tequila per ser un autèntic Margarita per això és un Margarita suau, sense tequila, no ens passem, que l'endemà ens espera un dia igual de dur! Us apunteu al còctel relaxant per recuperar-se dels dies interminables?



INGREDIENTS

tres o quatre glaçons
el suc de mitja llimona o d'una llima, colat
un raig de Cointreau, Grand Marnier o Triple Sec
més o menys el doble de xarop de llima que de Cointreau
una rodanxeta de llima o de llimona
una tireta de pell de taronja, sense gens de blanc, només la part taronja per que deixi molt de perfum, ben fineta i cargolada.


RECEPTA

Posem els glaçons a la copa, donem unes voltes per tal que la copa es refredi. Tirem el Cointreau, el xarop de llima i  el suc de la llima o llimona,  ho barregem una mica amb una cullereta llarga o el mànec d'un cobert, que no ens veu ningú! 

Posem la rodanxeta de llima i el twist de taronja i ja ho tenim a punt, al sofà amb el nostre company de fatigues, que ens ho hem merescut! 








4 comentarios:

  1. Pilar voy con unos frutos secos a tu casa...
    Besos

    ResponderEliminar
  2. I tant que si.....i això que sóc abstèmia...! Compraré aquest xarop de llima tant bon punt el trobi!!! Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo l'he trobat al Bonpreu, un dia estaven fent ofertes i vaig carregar de difernts gustos, el de grosella també és boníssim! Un peto reina!

      Eliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.