Cursos "Cocina fácil para lucirte esta Navidad" ¡Últimas fechas!
Aquestes seran les darreres classes de "Cuina fàcil per lluir-te aquest Nadal" que farem aquest any. I com que encara queden places lliures i queden molts pocs dies per començar aquests cursos ES PODEN FER DIES SUELTOS. Si et ve de gust assistir només a una sessió ara ho pots fer. Et passo la programació del que farem aquests dies per a que et programis quina et fa més el pes. (^_*)
¡Anima't i sorprèn als teus aquest Nadal amb receptes noves, originals, elegants i delicioses!
Divendres 25/11 de 18h a 20h, preu 15€
- Brou de Nadal amb galets i pilotetes trufades amb sorpresa (farcides)
- Pastís de pasta de full farcit llom de salmó a la crema amb espinacs.
- Bomba de xocolata i panettone farcida de gelat i fruites confitades.
Divendres 2/12 de 18h a 20h, preu 15€
- Sopa Valèry Giscard d'Estaing amb foie i pasta de full
- Medalló de vedella amb escalopa de foie fresc, salsa bordelesa i mil fulls de patata.
- Pastís de xocolata i fruits vermells.
Divendres 9/12 de 18h a 20h, preu 15€
- Receptes d'aperitius per celebracions maridat amb tast de vins del celler Pere Guardiola, DO Empordà
. Canapés calents variats (súper fàcils i molt vistosos)
. Gotets d'aperitiu (mini capuccino salat)
. Farcits per tartaletes o mini volovans
. Com preparar culleretes comestibles per a aperitius
Si vols veure com funcionen les classes de cuina que imparteixo a Fogons del LLeó, quin tipus de receptes cuino i quin ambient s'hi respira pots fe un cop d'ull aquí
I per a inscripcions pots enviar-me un mail a
¿T'animes?
Espero que te haya gustado este post y que te sea de utilidad, si quieres puedes seguirme en las redes sociales para estar al tanto de todas mis novedades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.